5 Essential Elements For su kaçağı tespiti

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artworkık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Gerekli kontrollerin ardından nokta atışı su kaçağı tespiti ile her şey dahil fiyat teklifimizi sizlere sunuyoruz.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı su kaçak tespiti seçebilirsin.

Eğer bu konulara dikkat edilmezse; mağduriyet yaşama ihtimali su kaçağı tespiti oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra, bazen bireyler kaçak tespiti noktasında kendi tespit yapmak istemektedir. Kendi tespit yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gerekenler bulunuyor.

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik dinleme cihazları ile su kaçağının yerini su kaçağı tespiti noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer su tesisatçısı temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %ninety nine dur.

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz three kolay advertisementımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Termal kamera, bu alanda yaygın olarak kullanılan ekipmanlardan bir diğeridir. Su su tesisatçısı kaçağı tespiti Bağcılar ya da İstanbul’un farklı bölgelerinde bu cihazlar etkili olarak yapılır. Termal kameraların temel özelliği, sıcaklık farklarını tespit etmesidir.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda sizing propertyımcı olacaktır.

Report this wiki page